handle close

Website laten maken?

Bel 085-0160806 of mij!
image

Extra diensten Haal nog meer uit je website!

Speciaal ontwikkeld voor Scrolla! klanten en daardoor goedkoper dan bij andere aanbieders.

 • Logo / huisstijl ontwerp v.a. €349

  We ontwerpen een professioneel logo op maat waarvan jij alle bestanden ontvangt. Wil je ook visitekaartjes, flyers, posters of ander drukwerk laten maken? Ook dat kan bij Scrolla! voor een kleine meerprijs.
  Lees meer

 • Tips & Tricks service GRATIS

  Wil jij ook gratis doorlopend tips ontvangen hoe je het meest uit je website kan halen?
  Lees meer

 • Webshop module eenmalig €499

  Producten verkopen via je website? Kies voor onze gemakkelijke webshop module!
  Lees meer

 • SEO Extra pakket eenmalig €199

  Heb je al een compleet Google bedrijfsprofiel? Hiermee ben je direct goed vindbaar!
  Lees meer

 • Webteksten laten schrijven v.a. €349

  Heb je moeite met het schrijven van teksten? Onze tekschrijver interviewt je telefonisch en zet jouw verhaal leuk en zoekmachine vriendelijk op 'papier'. Pas als jij tevreden bent met de teksten plaatsen wij ze in je nieuwe website. Lees meer

 • All-in hosting pakket €149 per jaar

  Bij Scrolla! laten we je vrij om te hosten waar je wilt. Onze voorkeur gaat uit om de website volledig in beheer te hebben zodat we de beste kwaliteit kunnen garanderen.

 • Functionaliteit op maat v.a. €75 per uur

  Bij Scrolla! doen we niet moeilijk over maatwerk uitbreidingen. We denken graag mee omdat niet elk bedrijf hetzelfde is. Afhankelijk van de functionaliteit maken we een urenschatting om zo de prijs te bepalen.

 • Google Adwords Prijs v.a. €99

  Meer bezoekers naar je website krijgen? Scrolla! biedt diverse Google Adwords pakketten die daarbij kunnen helpen. Lees meer over de mogelijkheden die Google Adwords biedt.
  Lees meer

 • Tijdelijke websiteeenmalig €149

  Ben je opzoek naar een tijdelijke website, een heel simpele pagina, of moet je met spoed iets online hebben?
  Lees meer

 • IDEAL betaal module eenmalig €249

  Met onze IDEAL bestelfunctie kan je bezoekers direct een product of dienst laten afrekenen via je website. Snel en gemakkelijk geïnstalleerd zonder maandelijkse kosten voor je IDEAL aansluiting.

Een nieuwe website laten maken veel gedoe?
Niet bij Scrolla!

  Vraag een offerte aan

Lancering Scrolla! 2.0 Doorlopend Tips en Tricks!

The word is out! We gaan het nieuwe jaar in met de lancering van Scrolla! 2.0. Dit blog staat in het teken van onze gloednieuwe Tips & Tricks service. Wil jij ook gratis doorlopend tips ontvangen hoe je het meest uit je website kan halen? Lees dan snel verder… Voor al onze bestaande en nieuwe klanten bieden we ...

> Lees meer

Promoot je nieuwe website met online marketing!

Het laten maken van een website is één, maar dan is het zaak om je gloednieuwe site in de spotlight te krijgen. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden om je website bij jouw doelgroep te promoten. Met een doordachte online marketing strategie geef je jouw website een boost, zodat je ook echt online resultaat behaalt. ...

> Lees meer

All-in website pakket: €599

Als enige écht all-in, zonder maandelijkse kosten!

> Offerte aanvragen Scrolla! Goedkope website all-in pakket testimonial

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.